Programa 005



Disponible ja el programa 005 d'Hora Lúdica!!



Parlem de la publicació, per part de l'editorial Asmodee, del joc de cartes EXPLODING KITTENS que va resultar un èxit absolut a la seva campanya de Kickstarter. Fem un cop d'ull a la novetat de la gent de Games Workshop que han anunciat un nou joc de taula WARHAMMER UNDERWORLD: SHADESPIRE.
Fem un cop d'ull al FESTIVAL INTERNACIONAL DE JUEGOS DE MESA DE CÓRDOBA, que va començar el passat dia 11 i fins el dia 15 transformarà la ciutat andalusa en la capital dels jocs de taula a al península.

Al nostre SET COLLECTION fixem el radar en SUNSET OVER THE WATER, el joc d'Eduardo Baraf que està a punt d'acabar la seva campanya a Kickstarter.

El HALL OF FAME del programa rep un nou membre, el gran 7 WONDERS d'Antoine Bauza.

I a l'espai de l'ENTREVISTA parlem amb DAVID SASTRE un dels responsables de l'Associació LABORATORI DE JOCS que des de fa unes setmanes han llençat un projecte, a la recerca de finançament, anomenat CATÀLEG D'EXPERIÈNCIES LÚDIQUES, una plataforma per aglutinar i servir de referència per a tots aquells mestres i professors que necessitin recursos vinculats a l'aprenentatge basat en jocs.


Recordeu que ens trobeu a FACEBOOK - TWITTER - INSTAGRAM.

Si voleu contactar per correu electrònic ho podeu fer a horaludica@radioarenys.cat

0 comments

Follow Me On Instagram