Programa 001


Ja tenim el primer programa d'Hora Lúdica!

El gruix del programa el dediquem a presentar les diferents seccions i fer cinc cèntims de tot el que es parlarà durant la temporada al programa.
Per tots aquells que no coneixen el món dels Jocs de Taula moderns us presentem cinc exemples actuals que han aconseguit finançar-se amb xifres milionàries pagades directament pels usuaris i botigues directament. Exemples que, creiem, demostra que existeix un hobby molt seguit, valorat i on la gent està disposada a invertir per mantenir-ho viu.

Entrevistem també a Luís Fonseca i Javier "Pobin", responsables de l'Associacio Banshee Errante de Mataró. Un col·lectiu molt actiu i que posa a disposició de tots els aficionats una ludoteca de prop de 190 títols. Parlem amb ells de totes les activitats que fan periòdicament.

I marxem amb un petit comentari del que es considera el joc que va obrir la porta a tots els Jocs de Taula moderns a la resta del mon, el pioner Colonos de Catan, el joc de Klaus Teuber que va iniciar a tants i tants jugadors en noves mecàniques i temàtiques a l'hora de seure davant d'un taulell de joc.


0 comments

Follow Me On Instagram